Новини

Іґґі Азалія показала, як купається у ванній

19 марта 2018

Поки папараці сидять у кущах, де вистежують одних знаменитостей, інші подають свої пікантні зображення на блюді. Австралійка зменшила розмах здогадок шанувальників про те, який же вона має вигляд без одягу, коли виклала в Інстаграмі спокусливу світлину та відео.

Свіжими кадрами реп-виконавиця поділилася з понад одинадцятьма мільйонами фанів, що зацікавлені її фотохостинг-сторінкою, 17-го березня. Щоправда розраховувати на подробиці їм не варто: всі інтимні частини тіла Іґґі завбачливо прикрила.

Спекотні кадри виринули в мережі після того, як Азалія повідомила про одержання ґрін-карти.

«Я завжди хотіла поїхати до Америки, я направду дуже цікавилася реп-музикою. Мені і як реперу, і як звукорежисеру було цікаво працювати над музикою в студії. Я хотіла зачепитися в музичній індустрії. Думала відвідувати звукорежисерську школу чи щось таке в Америці, де, як мені здавалося, стандарти та якість музичної продукції були значно вищими», – раніше зазначила 27-річна виконавиця.

Шанувальники привітали Іґґі з вищезгаданою подією. У коментарях вони написали, що виконавиця заслужила це, а також побажали успіху в США.