Новини

Іґґі Азалія потрапила під шквал закидів

20 июня 2018

Поки чимало шанувальників тішиться, коли артистки діляться пікантними знімками, інших це сердить. Жертвою закидів стала й Іґґі Азалія. Низка користувачів Інстаграму розкритикували її за те, що реп-виконавиця нехтує музикою, зате встигає публікувати оголені світлини.

Австралійська знаменитість, справжнє ім’я котрої Аметист Амелія Келлі, уже давно не радувала публіку свіжим репертуаром. Вона досі не представила платівку «Surviving the Summer», яка має стати наступницею її диска «The New Classic» 2014 року видання. Шанувальники, котрих зарубіжні виконавці привчили до постійних тизерів, не залишають це непоміченим. Підсилює їхнє невдоволення й те, що Азалія вже двічі переносила дату релізу.

«Кажіть, що хочете про те, що я публікую знімки в Інстаграмі. Але, чесно кажучи, це дозволяє мені творчо зосередитися на чомусь іншому, коли я погрузла у відчаї чи відчуваю застій. Переважно я міркую: «От би ще вчора представити проект»! – написала 28-річна виконавиця 19-го червня. – І, можливо, це нерозумно, але це останнім часом дійсно допомагає мені  почуватися більш позитивною й просто зосереджувати свої роздуми у творчому просторі, постійно продумувати візуальні моменти та кольорову палітру. Я дуже втішена, що в мене є щось, що я можу робити без чийогось дозволу. Тож якби усе сприяло тому, я б оприлюднювала пісні з тією ж швидкістю, що й публікую знімки».

Другий лонгплей артистка спершу планувала представити 2-го червня. Потім вона посунула реліз на 20-те червня. Після цього стало відомо про нову дату – 6-те липня. Хітмейкерка «Fancy» раніше пояснила, що причиною затримки стали зміни в керівництві її лейблу «Island Records». Водночас Іґґі наполягає, що дуже прагне видати свіжий матеріал.

«Я дійсно піклуюся про музику та всі творчі речі у своєму житті, – поділилася знаменитість, підкресливши, що затримка розчарувала її. – Будь ласка, знайте: я роблю все, від мене можливе».