Новини

Іґґі Азалія пригрозила кримінальною відповідальністю за оголені знімки

28 мая 2019

2016-го року знаменитість провела фотосесію для журналу «GQ Australia». Номер був присвячений жінці року. Та виявилося, що навіть у професійному середовищі Іґґі треба було бути обережнішою.

«Чимало відомих жінок знімалися для обкладинок «GQ», стратегічно прикриваючи рукою інтимні ділянки тіла. Я завжди вважала, що це дуже красиві обкладинки, тож скористалася можливістю. Я не бачила витоків світлин інших жінок, тож почувалася комфортно (у прикритому вигляді) як для моделі, яка була впевнена в авторитетності такого журналу. Упевнена, що для публікації використають тільки ті зображення, на яких я прикриваю груди руками», – написала 28-річна зірка у Твіттері.

Іґґі продовжила наполягати на тому, що вона ніколи не погоджувалася на те, що її оголені світлини оприлюднять: «Було розуміння, що в «GQ» не друкують топлес-знімки. Я здивована та розлючена, що ці світлини негайно не видалили після того, як для публікації обрали остаточні зображення».

Виконавиця «The Sally Walker» охрестила цю ситуацію «ядерною бомбою, що емоційно руйнує вас та залишає руйнівні процеси в особистому житті».

«Я – куля з негативних емоцій. Почуваюся засліпленою, збентеженою, понівеченою, злоб, сумною й мільйон інших речей», – написала Іґґі.

Зірка закінчила звернення тим, що налаштована відшукати місце витоку та висунути кримінальні обвинувачення проти того, хто це вчинив.

Виконавиця поки що обмежила себе від соцмереж. Незабаром після витоку вона деактивувала свої обліківки у Твіттері й Інстаграмі.