Новини

Іґґі Азалія, схоже, розкритикувала Карді Бі та Megan Thee Stallion: «Вони не здатні писати»

22 мая 2020

Іґґі Азалія в нещодавньому твіті кинула тінь на інших артисток? Знаменитість спричинила міркування про те, що вона націлилася на Карді Бі та Megan Thee Stallion після відповіді на шанувальницьке повідомлення. В останньому обговорювала тема фристайлінгу.

«Реп-виконавця наставила на голову з вашим знаком зодіака пістолет, тож треба фристайлити, обираєте смерть чи життя?» – написано на фан-сторінці jay @pvdior поряд із колажем зі знімків Іґґі, Megan, Нікі Мінаж і Карді Бі.

До Іґґі, схоже, долинуло запитання, тож вона непрямо відповіла на нині видалений твіт у четвер 21-го травня.

«Я не можу фристайлити, і це добре, – написала вона, і, захищаючи себе, додала: Але я, хай йому грець, можу писати, а половина дівчат цього не зробить».

Оскільки Іґґі не уточнила імен у своєму твіті, чимало шанувальників припустило: вона говорить про Карді та Meg.

«Так що, вона каже, що Meg і Карді не можуть писати? Бо я, трясця, добре знаю: вона не про Нікі Мінаж»; «Хто ця половина дівчат? Просто скажи: «Карді»»; «Вона має двічі згадати Карді», «Іґґі, ти належиш до тієї половини, тому що Megan – авторка пісень», – відгукнулися деякі користувачі.

«Вони завжди приходять до чорних жінок. Скоро гіп-гоп стане цілковито білим… Вони цуплять усе, і ми їх дозволяємо», – читаємо в іншому коментарі.

Тим часом хтось іще, схоже, пов’язує цей випадок з суперечливою інстаграм-публікацією Лани Дел Рей, у котрій та згадує Бейонсе Ноулз, Нікі, Meg й інших:

«Що, хай йому грець, з білими жінками, що приходять до чорних жінок сьогодні?» 

Іґґі поки не коментує це.