Новини

Іґґі Азалія сходила на побачення з зіркою баскетболу Джиммі Батлером

29 августа 2018

Виконавицю хіта «Fancy» помітили 26-го серпня на виході з ресторану в Малібу, Каліфорнії, із гравцем «Міннесота Тімбервулвз». Іґґі потрапила до фотооб’єктива, коли усміхнено спілкувалася зі спортсменом на автостоянці, повідомляє «TMZ».

Незрозуміло, чи це була романтична зустріч, але австралійська виконавиця нещодавно наполягала на тому, що вона одна. Це було якраз після коротких стосунків із іншим спортсменом – гравцем в американський футбол Деандре Гопкінсом.

Вона з Деандре підтвердили свій роман на початку серпня цього року, коли шанувальники помітили їхній відкритий флірт в Інстаграмі. Але згодом артистка та футболіст заявили, що не пов’язані стосунками.

«Я сама, – написала 28-річна виконавиця поруч із серією смайлів-емодзі. – Я дійшла висновку, що буду сама вічно. Мені цілком підходить такий варіант. У мене тепер рутина. Я наодинці дивлюся фільми в душі, і, трясця… це неймовірно».

Деандре, котрий грає за «Г’юстон Тексанс», згодом прокоментував публікацію на фотохостингу: «Ви знаєте, я не належу до соцмережевих завсідників, але ваш хлопчина один».

Іґґі, безумовно, поведена на спортсменах. Раніше вона зустрічалася з іще одним баскетболістом – Ніком Янґом, із котрим порвала 2016 року на тлі чуток про його невірність.

Згодом Азалія була пов’язана з репером Френчем Монтаною, а потім – Tyga, який на початку липня цього року долучився до запису її пісні «Kream».