Новини

Іґґі Азалія, як повідомляють, народила первістка

30 апреля 2020

Іґґі Азалія та Плейбой Карті наразі, імовірно, зайняті поповненням своєї сім’ї. Кажуть, австралійська реперка та її американський колега вперше стали батьками.

За інформацією «Gossip of the City», пологи відбулися минулими вихідними.

Інші подробиці, включаючи точну дату народження й ім’я дитини, наразі недоступні, але той самий ресурс розважальних новин раніше повідомив, що 29-річна зірка вагітна хлопчиком і була налаштована привести дитину у світ в Атланті. На тому ж ресурсі ледь більше тижня тому повідомили, що вона народить «вельми скоро».

Чутки про те, що Іґґі при надії, уперше виринули в грудні 2019-го, але ні вона, ні Плейбой ніколи не підтверджували цю новину. Натомість артистка опублікувала кілька фотографій зі своїм пласким животом, можливо, щоб зупинити спекуляції про вагітність.

Іґґі та Плейбой почали зустрічатися наприкінці 2018 року. У грудні вони разом переїхали до нового будинку в Атланті. Попри те, що пара зустрічається понад рік, вона зберігає у таємниці свої взаємини.

Якщо звістка про дитину правдива, це буде перша дитина як Азалії, так і Карті.

Раніше виконавиця мала гучні стосунки з зіркою НБА Ніком Янґом, котрі припинилися 2016-го після його зради. А репер 2017-го крутив роман із Блек Чайною.

Іґґі лише якось пригадала бойфренда в інтерв’ю. Вона розповіла про найприємніше, що він їй робить.