Новини

Іґґі Азалія заперечила фотомонтаж на знімках для обкладинки мініальбому

18 ноября 2019

Іґґі Азалія спростувала використання програмного забезпечення для редагування світлини з її нового EP «Wicked Lips». Реперка затримала видання платівки, але виклала онлайн обкладинки з неї. Після публікації співачці закинули невдале додавання акрилового нігтя, котрий відсутній на попередніх промо-знімках з тієї самої сесії.

«У неї відредагований ніготь!» – зазначила одна з шанувальниць.

Азалія відповіла на закиди. За її словами, під час знімань ніготь просто зламався, тож на деяких знімках впадав в око пошкоджений шматок акрилу.

Прем’єра платівки була запланована на п’ятницю 15-го листопада. Іґґі перенесла реліз, щоб закінчити роботу над однією з пісень.

«Мені справді шкода, але я все ще міксую пісню для свого мінідиска, не вкладаюся в терміни, – написала вона в четвер. – Для мене вельми важливо, щоб композиція потрапила до проєкту. «Wicked Lips» повинен прибути наступного тижня».

У подальших поясненнях затримки Іґґі зазначила:

«Мені тільки в понеділок надіслали вокальні партії, і я бажаю, щоб ті, з ким я співпрацювала, сяяли, тож я не завантажуватиму мікс тільки заради реченця, якщо не відчуваю, що запис достатньо добрий».

Мінідиск «Wicked Lips» включає сингл «Lola», до запису котрого долучилася висхідна співачка Еліс Чатер.