Новини

Іґґі Азалію розкритикували через нехлюйське ставлення до танцівниці

28 декабря 2018

Нещодавній виступ Іґґі Азалії в Бразилії перервав небезпечний випадок. Гітмейкерка «Fancy» якраз виконувала на стадіонів Ріо-де-Жанейро композицію «Black Widow», аж раптом одна з її танцівниць звалилася посеред сцени.

На відео, яке розповсюдили в Інтернеті, видно, що учасниця шоу лежить на підлозі в конвульсіях. Тим часом австралійська виконавиця вирішила, що попри таку «дрібницю» шоу має тривати. Пізніше Азалія таки підійшла до травмованої, щоб перевірити її стан, і лише потім позвала на допомогу.

«Хто-небудь, викличте медика», – мовила реп-артистка в мікрофон, після чого продовжила читати куплет. Музика обірвалася тільки тоді, коли на сцені з’явилися ескулапи. На якусь мить весь стадіон замовк.

Таке ставлення Іґґі до члена своєї команди геть не сподобалося людям, про що ті поспішили написати в мережі. «То що… вона не могла зупинити виступ?»; «Вона б нормально поставилася до того, якби сама так лежала на підлозі й тряслася, а її танцівниця не припинила хореографію?» – написали в коментарях.

Згодом Іґґі відповіла на тиск громадськості в Інстаграмі. Моторошну сцену вона пригадала такими словами: «Гей, друзі, просто хочу всім, хто цікавиться моєю танцівницею, сказати, що з нею все гаразд! Світло та спека викликали в неї напад. Вона за лаштунками та почувається ліпше».

Також артистка продовжила захищатися словами: «По-перше, я думала, що вона просто впала та скрутила щиколотку. Це може здатися грубим, але ви продовжуєте співати, доки лунає музика. Ну й кличете медиків, що я й учинила. По-друге, ми всі дійсно вражені тим, що сталося, і просто вдячні, що вона в порядку. По-третє, сподіваюся, мої фани не будуть репостити створені на основі цього випадку меми. Оскільки конвульсії – це геть не смішно».