Новини

Ice Cube і LL Cool J привітали Кендріка Ламара з отриманням Пулітцерівської премії

18 апреля 2018

Колеги з цеху, що на кілька десятиліть довше в індустрії, привітали молодшого Кендріка Ламара з отриманням Пулітцерівської премії. Нагорода дісталася виконавцеві 16-го квітня. У комптонського репера вельми вдалий тиждень: у вівторок він ще й потрапив до п’ятнадцяти номінацій «Billboard Music Awards». Пулітцерівку йому вручили за «непересічну музичну композицію американця» – альбом «DAMN».

Він також став комерційно найуспішнішим артистом, який коли-небудь отримував премію, а також першим не класичним чи джазовим артистом, котрого нею удостоюють. І світ репу Кендріка благословив.

«Я відчув гордість (коли почув новину). Це той, хто виконує свою справу з усім серцем і досяг найвищих вершин, коли йдеться про одержання нагород. Чувак робить те, що має робити, – зазначив Ice Cube. – Це здорово, бо за тривалий час поп/гіп-гоп зможе досягнути свого визнання. Він отримує те, що йому належить».

А LL Cool J твітнув: «Від цього я так добре почуваюся. Я пишаюся тобою, Кендріку Ламаре. Уперед і вгору!»

Артиста також привітали Бруно Марс і Common. Останній написав: «Який неймовірний час для життя! «Black Panther» – це третій найкасовіший фільм за всі часи, Кендрік Ламар удостоєний Пулітцерівської премії, Ава (Дюверней) стала першою Чорною Жінкою, яка керувала зніманнями стрічки з бюджетом у сто мільйонів, фільм «Пастка» виграв Оскар, Лена Вейт стала першою Чорною Жінкою, котра виборола «Еммі» за написане…»