Новини

Ірина Федишин дала концерт у створеному шанувальниками «зоряному небі»!

21 сентября 2017

Концертна програма, над якою трудилося відразу кілька режисерів-постановників (а під час концерту працювали понад 100 осіб), була розділена на п’ять блоків. Примітно, що в кожному з блоків Ірина Федишин постала абсолютно різною: від нарядів до жанрів у репертуарі. Співачка і її команда підготували для шанувальників масштабні декорації, світлове і відео шоу, а також колоритні костюмами. Практично кожна пісня супроводжувалася своєрідною театралізованою постановкою.

Сюрпризом для глядачів стала поява на сцені Олександра Пономарьова. Народний артист з радістю привітав виконавицю з дебютним концертом у Києві, прикрасивши захід своїми відомими композиціями «Варто чи ні» і «Чорнобривці». Також глядачі мали можливість побачити виступ балету «Форсайт» і сольний номер Олександра Лещенка.

Несподівано для самої артистки, шанувальники влаштували в залі красивий флешмоб, піднявши над собою ліхтарики, що світяться. Так, на кілька хвилин концертний зал Жовтневого палацу перетворився на імпровізоване небо, усипане двома тисячами зірок.

Також Ірина Федишин здивувала публіку дуетом зі своїм чоловіком і продюсером Віталієм Човником. Разом творчий і подружній тандем виконав україномовну версію світового хіта «Аdagio».

Ірина Федишин: «Я вдячна своїй публіці за такий теплий прийом і підтримку, і можу сказати, що абсолютно щаслива! Дякую за оплески і вашу любов, яка для мене так важлива. І окрема подяка моїй команді, яка змогла створити на сцені справжню казку».

Відразу ж після концерту в Києві Ірина Федишин вирушила у всеукраїнський тур «Цвіте калина», який відбудеться в тридцяти містах країни. А 10 листопада артистка дасть відразу два концерти в рідному Львові.