Новини

Іще кілька домашніх концертів: Найл Горан і Common виклали самоізоляційні шоу

20 марта 2020

Попзірка Найл Горан і Common стали учасниками проєкту «Разом, удома» – серії концертів, які виконавці влаштовують у своїх чотирьох стінах. Артисти потішити шанувальників акустичними шоу онлайн під час коронавірусної пандемії.

Ініціативу Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) і фестивалю «Global Citizen» у понеділок розпочав лідер Coldplay Кріс Мартін. Він провів зі свого дому півгодинний сет, який транслював в інстаграм лайві. А Джон Ледженд перейняв віртуальну естафету у вівторок разом зі своєю дружиною Кріссі Тейґен і їхніми двома дітьми.

У середу онлан-виступ улаштував Чарлі Пут, а от у четвер музичними порціями публіку пригостили Найл і Common.

Учасник One Direction виконав треки зі свого свіжого альбому «Heartbreak Weather», сидячи за фортепіано та з гітарою.

Щойно співак завершив інтимне шоу, він вибачився за недосконалий вокал, визнавши, що його самоізоляційна рутина не включала регулярні вокальні вправи. А все тому, що Горан витратив чимало часу на перегляд нетфлікса.

«Вибачте мені за мій голос, останнім часом я не надто багато співав, – поділився він, перш ніж додав суворе попередженням глядачам про особисту гігієну в умовах кризи Covid-19: Будьте в безпеці, мийте руки! Не поводьтеся нерозумно в цій ситуації!»

Раян Теддер, Hozier та One Republic приготували подібні шоу «Разом, удома» сьогодні, у п’ятницю.