Новини

Іспанськомовна пісня Насті Каменських «Peligroso» потрапила до відомого чарту

23 ноября 2018

Настя Каменських, зазначають її представники, стала першою українською артисткою, якій удалося завоювати любов латиноамериканського слухача й потрапити в один з найавторитетніших світових чартів «Billboard». Її хіт «Peligroso» був включений у хіт-парад «Tropical Songs» як «Новинка» і одразу ж опинився на двадцять четвертому місці серед найпопулярніших латиноамериканських пісень, виконавцями котрих є Марк Ентоні, Ozuna, Natti Natasha.

Це далеко не перше досягнення Насті в зарубіжних чартах. Тижнем раніше «Peligroso» зайняв першу сходинку в рейтингу «Music Choice» як пісня у стилі «тропікал», котру найбільше додають слухачі.

Днями NK повернулася з Лас-Вегаса, де вона стала почесною гостей 19-ї щорічної «Латиноамериканської Ґреммі», а ще її запросили на урочисте вручення премії «Person of the Year». Окрім цього, міжнародний хіт уже встиг пролунати в ефірах найрейтинговіших латиноамериканських каналів.

Українські шанувальники виконавиці почують пісню у виконанні NK на головній музичній премії країни «М1 Music Awards», де Настя Каменських є найбільш номінованою сольною співачкою року.