Новини

Історичне досягнення: Нікі Мінаж стала найзаможнішою реперкою

18 марта 2020

Нікі Мінаж затвердила свою першість у реп-світі. Вона стала першою виконавицею, котрій удалося за сім років в індуcтрії вибороти «BET Awards» у категорії «Найкраща гіп-гоп-артистка», а також першою жінкою з сотнею появ у «Billboard Hot 100». Тепер її ще й визнали найбагатшою майстринею церемоній усіх часів.

Новину повідомили на офіційній інстаграм-сторінці «Young Money Entertainment», лейблу виконавиці.

«@nickiminaj стала першою реперкою в історії, яка накопичила сто мільйонів чистих активів #QueenTingz», – похвалилася її компанія в дописі, котрий виклали в понеділок 16-го березня.

Після цього на адресу Мінаж полилися вітання від фанів.

«Вона дійсно перебуває з королями гіп-гопу»; «Чорт забирай, найчарівніше створіння на планеті та найвидатніша, благословення їй, бо справжні ніґ*з роблять справжнє лай*о»; «О, так, давай, су**о, покажи їм, хто тут королева», – ідеться в коментарях.

Мінаж підписала контракт з «Young Money» ще 2009 року після того, як її помітив Ліл Вейн. З моменту дебюту в «Your Love» артистку номінували на премії 462 рази, вона виборола 238 з них. Усі чотири студійні альбоми зірки мають платиновий сертифікат. 2016 року Нікі також потрапила до списку ста найвпливовіших людей за версією «TIME».

Новина про те, що Мінаж стала найзаможнішою реперкою всіх часів, з’явилася лише через кілька тижнів після того, як заарештували її чоловіка Кеннета Петті. Причина – Петті не зареєструвався в Каліфорнії як сексуальний злочинець. Раніше його засудили до чотирирічного ув’язнення за спробу зґвалтування в Нью-Йорку, скоєну ще 1995 року.

Суптник Мінаж визнав провину за свіжий федеральний злочин і тепер чекає суду у квітні.