Новини

Із запахом Бібера: артист долучився до створення веганського дезодоранту

22 мая 2019

Джастін Бібер допоможе фанам залишатися свіжими увесь рік. Артист розкрив план заснувати власний природний дезодорант.

Виконавець «Sorry» узгодив партнерство з керівниками одного з брендів щодо розробки аромату під назвою «Here + Now». Користуватися засобом клієнти зможуть з осені.

Співак сповістив шанувальників про задум в Інстаграмі. Там він опублікував знімок із голим торсом і розпростертими руками.

Дезодорант виготовлятимуть із рослинних інгредієнтів, завдяки чому він буде цілковито веганським. Лейбл розробить сам Бібер.

За словами гендиректора та співзасновника бренду Майкла Каммарата, який узгодив партнерство з Джастіном, назва продукту відображає нову життєву позицію співака після проблем із психічним здоров’ям. Вона слугуватиме нагадуванням про те, щоб цінувати кожну мить.

«Це більше, ніж просто дезодорант; це спосіб життя і зв’язок із людьми навколо. Мова йде про незначні, але цілеспрямовані вибори, які ми здійснюємо щодня, і які допомагають нам вести щасливіший і здоровіший спосіб життя, розумово та фізично», – зазначив Каммарата в коментарі для «People.com».

Бібер став більш відкритим щодо своєї боротьби з депресією в останні місяці, і на початку цього року він оголосив, що дещо відмовиться від публічності, щоб зосередитися на своїй родині та психічному здоров’ї.