Новини

Jamala народила первістка

28 марта 2018

В Інстаграмі Сусана Джамаладінова виклала чорно-білий знімок себе вагітної на тлі вікна та квіткової композиції, який підписала «Наш маленький принц. Моя найкраща з коли-небудь створених пісень», а також пригадала чоловіка Сеїта-Бекіра Сулейманова й оприлюднила ім’я новонародженого. Хлопчика назвали Емір-Рахманом.

Схоже, артистка вирішила не зволікати з оприлюдненням звістки про народження, оскільки в пості також зазначена вчорашня дата – 27-ме березня 2018-го.

За п’ять годин після появи публікації її вподобали понад п’ятдесят п’ять тисяч разів і залишили понад дві з половиною тисячі коментарів. Користувачі вітають відому неньку з народженням первістка такими словами: «Вітання. Здров’я малюку та молодій мамі. У сім’ї тепер є справжнє Щастя»; «Вітаємо з народженням сина. Радіємо разом із вами»; «Дорога Джамало, вітаю з народженням синочка. Здоров’я та щастя вам і вашій сім’ї. Я така рада за вас».

Чоловік 34-річної співачки – 27-річний економіст і громадський активіст Сеїт-Бекір Сулейманов. Пара побралася 26-го квітня минулого року. А 29-го листопала 2017-го стало відомо, що переможниця позаторішнього 61-го пісенного конкурсу «Євробачення» при надії.