Новини

Jessie J порвала з бойфрендом

21 сентября 2017

27-річна виконавиця почала зустрічатися з музикантом більше року тому. Їхні стосунки підтвердилися в листопаді 2014. Та за новим повідомленням, роман парочки завершився. «Джессі важко через розрив із Люком, але після літа вона почала сумніватися у ньому», – розповіло джерело виданню «The Sun».

Jessie, подейкують, збагнула, що Люк не любить її, а лише, буцімто, використовує стосунки з нею задля власного просування у шоу-бізнесі.

У Твіттері Люк від’єднався від сторінки Jessie, тим часом вона досі залишається його послідовницею.

Виконавиця «Do It Like A Dude» торік розповіла, чому вона вирішила привселюдно говорити про роман із Люком. Та співачка, здається, суперечить сама собі в різних інтерв’ю.

«Я думаю, всі ми, жінки, можемо погодитися з тим, що проходимо через різні типи любові. Я відчуваю, що в свої 27 я доросла та знаменита жінка. Я маю з цим упоратися. Отже вважаю, що публічність – це розуміння: я люблю його, тож навіщо це приховувати», – мовила співачка під час одного з шоу.

Однак вона, здавалося, змінила свої погляди. У січневому номері одного з глянців зірка, схоже, намагалася визначити свої справжні почуття до Люка. Вона поділилася: «Чи закохана я зараз? Я працюю над цим. Це правда. Не хочу бути незрозумілою, однак я не кохаю… поки що. Я вчуся кохати».