Новини

Кайлі Міноуг підтвердила розрив стосунків із нареченим

21 сентября 2017

Нещаслива в коханні 48-річа виконавиця, відома своїми стосунками з Майклом Гатченсом і колишнім Голлі Беррі – Олівером Мартінезом, сьогодні повідомила в Інстаграмі, що розірвала заручини з 29-річним актором.

«Любі… Дякую вам за всю вашу любов і підтримку протягом цього перегорнутого розділу мого життя. Спасибі вам за любов і розуміння звістки, що Джош і я вирішили йти різними шляхами. Ми дивимося на нові горизонти і бажаємо одне одному тільки найкращого», – зазначила виконавиця поряд зі знімком світанкового сонця.

 
 

Про те, що пара розбігається, уперше повідомили 2 лютого в британській газеті «The Sun». Джерело стверджувало, що Джошуа залишив її лондонський дім, оскільки співачка була невдоволена його дружбою з 34-річною іспанською акторкою Мартою Міланс. Сасс і Міланс зблизилися торік під час знімань американського драматичного серіалу «Завтра не настане» у Ванкувері. 

Кайлі нещодавно помітили без заручальної каблучки, і джерела, наближені до виконавиці, повідомляли, що вона геть спустошена.

Звістка про розбитий глечик пари з’явилася через два місяці після того, як Міноуг сфотографували в сльозах під час зустрічі з другом у готелі Сіднея.

Із Джошуа Кайлі познайомилася на зніманнях телешоу 2015 року. Про заручини вони повідомили торішнього лютого.