Новини

KAMALIYA — у компанії справжнього Санти, Цибульська — порушуючи правила дорожнього руху, Скрипка — у домашньому театрі: як зірки провели новорічні свята

14 января 2020

Але, сидячи на роботі, можна посмакувати ще свіжі спогади про казково проведені свята і помріяти про майбутні. Занадто вразливим рекомендуємо сіль на рану собі не сипати, а от всім іншим — пропонуємо подивитися, як, де і з ким проводили новорічні канікули наші улюблені зірки “M1 Agency” та телеканалу М1.

Оля Цибульська:

В мене часто питають, як я все встигаю — і на сцені, і вдома. Я щиро відповідаю, що ніяк. Але ця Новорічна Ніч справді була магічна, бо таки встигла. Першу частину святкової Ночі я була артисткою, а другу — дружиною, мамою і донькою. Визнаю, безсоромно порушувала правила дорожнього руху — летіла на шаленій швидкості, бо мріяла потрапити додому, поки син ще не заснув. Долетіла! Ми разом розпакували подарунки, які ввечері залишив Дід Мороз і випили дитячого шампанського. Решту Ночі провела в тісному сімейному колі. В Новий Рік емоції особливо яскраві, гострі і незабутні.

Нікіта Добринін:

30 грудня я святкував День народження! Поїхав до Буковелю разом зі своєю коханою, бо в новорічну ніч я мав бути ведучим святкового концерту там. Отримав багато подарунків, незважаючи на те, що святкував у вузькому колі.

Андрій Чорновол:

Останні кілька років у нас з родиною є традиція відзначати Різдво в нових цікавих місцинах. Цьогоріч вирішили полетіти на Сицилію. Взяли там на прокат автомобіль і об’їхали практично весь острів! Побували в таких містах, як Катанія, Таорміна, Палермо, Агрідженто, Савока (де Коппола знімав сицилійські сцени фільму “Хрещений батько”). Ми проїхали більше 1000 км, побачили три моря (Середземне, Іонічне і Тірренське), їли пасту, піцу і насолоджувалися місцевим колоритом!

Денис Христов:

Новий Рік я зустрів у Києві, з олів’є та бенгальськими вогнями. Перші числа січня і Різдво провів на Канарських островах, освоюючи ази океанського яхтингу. Ну, а на Старий Новий Рік, сподіваюся, вже навчуся кататися на серфі в містечку Коста-Адехе, що на Тенеріфе.

Сергій Подвеза (Сєргєй Алєксєіч)

На різдвяні канікули ми з родиною вирушили в Карпати кататися на лижах. Зробили селфі на горі Довгій, проїхали по горах, покаталися на всіх витягах. Дуже пишаюсь своєю дочкою! У свої п’ять рочків Поля повністю підкорила Буковель!

KAMALIYA:

Новий Рік ми всією родиною відсвяткували на канікулах у Фінляндії. Спілкувалися із Санта-Клаусом, каталися на бігових лижах і снігоходах, гуляли і насолоджувалися особливим чарами, які’ є тільки в Лапландії!

NIKITA LOMAKIN:

Новий Рік відсвяткував по-сімейному, з мамою. Полетіти за традицією у спекотні країни не вийшло, так як зараз активно прокачуюсь за всіми можливими напрямками: експерименти з новими треками, гра на барабанах, фортепіано, спортзал… Вільного часу просто немає. Зате відчуваю колосальний підйом сил і енергії. Впевнений, цей рік мене здивує!

Сергій Мироненко:

Старий Рік провів на сцені, а Новий — зустрів у колі рідних і близьких людей. З Новим Роком! Упевнений, що він буде яскравим і результативним.

ДОРОШ

Новий Рік я зустрів у рідному місті зі своєю сім’єю, в душевній теплій атмосфері! А ось Різдво і слідом свій день народження (8 січня) ми поїхали відзначати в Швейцарію на курорт Санкт-Моріц! Неймовірні краєвиди, смачне свіже повітря і відмінне проведення часу! Я дуже радий саме таким канікулам!

Катя Вандина:

Я зустріла Новий Рік у Карпатах зі своїм хлопцем, футболістом Данилом Сухоручко, і компанією друзів. Ми каталися на лижах та санчатах. А от Різдво провела у вузькому колі сім’ї!

Marietta:

Так як перед Новим Роком ми їздили з коханим відпочити в Тайланд, вирішила побути дома, відсвяткувати з рідними, великою сім’єю. Ми танцювали Just Dance на Play Station, грали в настольні ігри… Є у нас традиція: одразу після того, як прозвучали куранти, хтось із дорослих нашої сім’ї бере шапку Діда Мороза і роздає всім подарунки за віршики, пісеньки, танці. В цьому році Дідом Морозом була я. Ми вирішили влаштувати велику довгу дискотеку на півтори години, тому що подарунків завжди багато! Відбирали подарунки з іменем і підключали людину до танцю! На Різдво до нас приєдналася похресниця з мого рідного міста Черкаси. Ходили на Зимову країну, відвідали замок льодяних скульптур. Я дуже люблю бути хрещеною-феєю: завжди дарую подарунки двом своїм похресницям. На цей раз подарувала їм по ляльці Ельза, бо всі діти зараз люблять “Холодне серце”.

Олег Скрипка:

Новий Рік зустрів у родинному колі. Я принципово не купую ялинки: ані живі, ані штучні. В нашому дворі росте жива ялинка, яка щороку прикрашається і прекрасно себе почуває. На Святвечір ми зазвичай робимо домашній театр, у якому показуємо вертеп — запрошуємо друзів, сусідських дітей і робимо вистави. Але цьогоріч я три дні поспіль виступав із оркестром НАОНІ: з 6 по 8 січня. Такі собі міні-гастролі!

Анна Розумовська:

Новий Рік для мене — це завжди сімейне свято, вечеря з рідними й обмін подарунками! Це ще одна прекрасна можливість зібрати всіх за одним столом!

Міла Єрємєєва:

Моє тверезе, усвідомлене рішення залишитися в Києві було продиктовано тим, що хтось же повинен охороняти це місто своєю увагою, турботою і кількістю виконаної роботи за перші кілька тижнів присутності в столиці. Ось я і була на сторожі! На сторожі творчості і хорошого настрою.

Я завжди приймаю неординарні рішення. Ось і зараз я вирішила не полетіти відпочивати, коли майже всі на відпочинку, а полетіти, коли всі повернуться до Києва. І ось вже тоді спамити у стрічці якісними породистими фото! Хтось повинен працювати, поки всі відпочивають. Хто, як не я? Тим більше, що я навела порядок в голові і в автомобілі, подивилася весь список фільмів, які хотіла подивитися, і зарядженою вступила в Новий Рік. Люблю такий Київ!.. Коли тиша, відсутність пробок і людей.