Новини

Каміла Кабелло думала, що помре за ніч до того, як мала видати сольний альбом

16 января 2018

20-річна виконавиця, яка прославилася як учасниця квінтету Fifth Harmony, 12-го січня представила свій однойменний альбом. Критики та фани зустріли його з похвалою. Проте напередодні виконавиця пережила нервове очікування.

Під час інтерв’ю 15-го січня Каміла розповіла, що перебувала в нью-йоркському готелі. Там вона готувалася до просування платівки, запланованого на наступний день. Вона намагалася заснути раніше, але хвилювання їй цього не дозволило.

«Я не могла спати. Моє серце шалено калатало, – пояснила вона. – Я просто намагалася заснути, а потім брала телефон і запитувала себе: «Він уже виданий?»».

Тривожний стан Каміли перейшов на новий рівень, коли економка прийшла в готельний номер міняти їй рушники. Співачка не знала, що то персонал готелю, і подумала, що в її кімнату намагаються продертися.

«Я старалася заснути – і ця пані зайшла. Вона мене дуже налякала, – пригадала Кабелло. – Я вже мала йти спати, і тут мені здалося, що в мене кошмар. Вона така: «Чи є тут хтось? . Я була налякана. Спало на думку: «Ось і все. Ось і все. Це і є мій останній день, і я навіть не побачу релізу свого альбому»».

Артистка додала: «Я не жартую. Я дійсно подумала: «О, Боже. Ось і все, це настало». Бо чула двигтіння меблями і захотіла дізнатися: «Хто в номері?»».

Каміла досягла значних успіхів із сольними синглами, включаючи хіт «Havana». Проте, зазначила виконавиця під час інтерв’ю, для неї було важливо кинути виклик критикам і видати альбом, який здивує людей.

«Я ніколи не хотіла робити те, що люди чекають від мене. Вважаю, було б нецікаво, якби я просто видала другу частину «Havana», третю частину і моя платівка просто була б ще однією версією «Havana»», – пояснила Каміла.