Новини

Каміла Кабелло дражнить «маленьким веселим проєктом»

13 мая 2020

Каміла Кабелло дражнить музичним проєктом, над яким працює.

23-річна зірка, що видала 2019-го свій другий альбом «Romance», опублікувала в інстаграм історіях ролик із собою в домашній студії, і подражнила, що розкриє все протягом наступних кількох тижнів.

Біля публікації Каміла залишила коментар:

«Я в такому захваті, що показую вам, друзі, те, над чим працюю! Веселий маленький проєкт, яким я займалася, ви, друзі, побачите в найближчі кілька тижнів!»

Дражнилка з’являється після того, як гітмейкерка «Havana», що зустрічається з канадським попартистом Шоном Мендесом, запросила фанів знятися у своєму новому музичному відео.

Кабелло долучилася до ініціативи «All-In Challenge». За задумом останньої, знаменитості пропонують призи або можливість здобути новий досвід в обмін на доброчинну пожертву. Щасливець зможе провести робочий день зі співачкою, щойно припинять протиепідемічні заходи.

«Я пропоную провести день на знімальному майданчику свого наступного музичного відео, коли соціальна дистанція добіжить кінця. Ви здійсните появу в кліпі, повчитеся хореографії зі мною, я навчу вас усіх рухів, ну, мій хореограф навчить нас рухів», – зазначила співачка.