Новини

Каміла Кабелло повідомила про дату видання дебютного сольного альбому та показала його обкладинку

8 декабря 2017

Анонс про видання дебютного сольного диска Каміла Кабелло здійснила ще в травні. Тепер вона нарешті оприлюднила дату його релізу та обкладинку. Виконавиця пісні «Havana» поділилася новиною з шанувальниками, які звуться «камілайзерсами», в Інстраграмі вчора.

На зображенні співачка сидить у шортах та топі з квітковим візерунком і дивиться в камеру. «Для моїх камілайзерсів… Мій дебютний альбом нарешті завершено, тепер я намагаюся стримувати своє серцебиття! Усі ці пісні пов’язані з особливими спогадами, і я не обманюю. Він схожий на емоційне висловлення, він, мов завершення розділу», – написала Каміла.

Також Кабелло зазначила, що вищезгаданий «кінець розділу» спонукав її змінити назву альбому: «Я вирішила назвати його своїм ім’ям, бо саме на ньому завершився розділ мого життя. Це почалося з чужого сюжету. А завершилося моїм поверненням до себе».

Колишня учасниця Fifth Harmony завершила свій анонс тим, що диск можна буде попередньо замовляти вже відзавтра. Вихід платівки запланований на 12 січня. «І я представлю два ознайомлювальні треки. Один із них – «Never Be the Same», інший зветься «Real Friends». Це буде у ваших руках 12 січня».

Поряд зі звісткою про дебютний сольний альбом Каміла нещодавно завітала на церемонію «Billboard Women in Music», що відбулася в Лос-Анджелесі. Там їй присудили нагороду «Прорив року». Отримуючи відзнаку вона подякувала своїй неньці:

«Єдина причина, чому я стою на цій сцені та ґрунті цієї країни – це єдина жінка, моя мама. Спасибі тобі за жінку мого життя. Я маю такий чудовий приклад того, що значить бути жінкою. Це – для моєї мами».