Новини

Каміла Кабелло приміряла янгольські крила

3 октября 2018

Минуло два місяці відтоді, як Bazzi представив ремікс пісні «Beautiful» із Камілою Кабелло. Усе вказує на те, що незабаром з’явиться екранізація цієї пісні. Артистка виклала світлину, зображене на котрій нагадує епізод із кліпу.

На знімку колишня учасниця Fifth Harmony вбрана в біку сукню та має закріплені на спині крила янгола. Хоча цих надприродних істот зображають босими, Каміла довершила образ черевиками. Іще в кадрі видніється білий кінь і карета.

Шанувальники припускають, що Кабелло готує музичний ролик саме на пісню «Beautiful», оскільк цій пісні є рядки: «Красивий, красивий, красивий, красивий янгол, Люблю всі твої недоліки».

Прем’єра треку «Beautiful» відбулася 2-го серпня. Оригінальна версія пісні була включена в дебютний альбом Bazzi «Cosmic». Раніше виконавець розповів про співпрацю:

«Працювати з Камілою справді круто, оскільки вона створює той самий настрій, який стараюся створити я. Це – ностальгійне посилання на музику вісімдесятих, що справді надає враження. Думаю, вона захоплена цим, і я в захваті від підготовленого разом».