Новини

Каміла Кабелло провела зі своїм обранцем Метью Гассеєм побачення в Іспанії

27 июня 2018

Парочці не вдалося уникнути поглядів очевидців 25-го червня. 21-річна виконавиця сиділа на колінах у Гассея. Вони цілувалися й усміхалися. Так романтично колишня учасниця Fifth Harmony проводила свою перерву в гастролях із Тейлор Свіфт.

Як повідомляє «E! News», Кабелло прибула до іспанського міста зі своєю матір’ю, моолодшою сестрою та 31-річним Метью в понеділок 24-го червня.

Співачка ще не розповідала про стосунки, але нинішня мандрівка, схоже, їх підтвердила. У березневому інтерв’ю знаменитість пояснила, чому не бажає ділитися подробицями особистого життя:

«Я дійсно, дійсно щаслива. Таке враження, що ніколи не була щасливішою. Я завжди була доволі закритою особою. І, на мою думку, найважче, що вимагає ця індустрія, – відмовитися від цієї конфіденційності. Гадаю, задля свого здорового глузду та здорового глузду інших людей, про яких я піклуюся, деякі речі потрібно оберігати. Я маю їх оберігати для себе та для них, щоб ці речі залишалися особливими».

Про стосунки співачки з експортом зі стосунків, який найбільше відомий своєю колонкою про побачення в журналі «Cosmopolitan» і книжками-бестселерами, уперше аговорили в лютому. Тоді парочку застали за поцілунками на пляжі в Мексиці. Через кілька тижнів їх також помітили на летовищі Лос-Анджелеса. Там Каміла та Метью йшли, тримаючись за руки.

Після появи знімків онлайн артистка дала в січні коментар американському ведучому Елвісові Дюрану, у якому згадала про Метью. Наприкінці розмови колишня зірка Fifty Harmony поцікавилася в радійника, чи Гассей іще в будівлі, і додала: «Я люблю його. Він чудовий, дає хороші поради».