Новини

Каміла Кабелло та Шон Мендес здивували маленьких пацієнтів віртуальним візитом

9 апреля 2020

Під час блокування вони вирішили порадувати відеодзвінками пацієтнів Національного дитячого медичного центру у Вашингтоні. Для цього Каміла та Шон об’єдналися з Фондом Раяна Сікреста. Задумане виконавці здійснили у вівторок 7-го квітня.

У дописі на інстаграм-сторінці фонду йдеться:

«Коли ти відповідаєш на відеодзвінок, а @camila_cabello і @shawnmendes на іншому кінці… Словом, щасливі сльози досі течуть по обличчях у @childrensnational».

Під час дзвінків 23-річна Каміла та на два роки молодший Шон відповіли на кілька запитань. У тому числі проінформували пацієнтку, яка поцікавилася у виконавиці пісні «Havana», перебігом їхнього соціального дистанціювання. 

Каміла відповіла:

«Це найвеселіше. Сьогодні він приготував яйця броколі. Ви коли-небудь чули про яйця броколі? Це звучить жахливо, але на смак добре».

Інша дитина запитала Каміли про її творчий процес, на що виконавиця відповіла:

«Я просто пишу, коли відчуваю якісь емоції. Або… наче роблю записи в щоденнику, або розповідаю щось комусь. Щоразу, коли я відчуваю щось особливе – просто залишаю нотатки у своєму телефоні. Щоразу, коли відчуваю натхнення, або коли записую альбом у студії… Я просто мовби розповідаю про те, як почуваюся, і [продюсер] грає мені акорд або якусь мелодію, котра відповідає моєму настрою… Щоразу, коли я пишу нотатки у своєму телефоні, вони зазвичай обертаються навколо заголовка».

Співачка нещодавно зазначила, що вони з обранцем навчають одне одного нового під час сумісної самоізоляції.

Каміла виклала в інстаграм історіях світлину, на якій тримає гітару. «Шон учить мене цього [гри на гітарі], а я його вчу іспанської, словами [репера] DaBaby, Упереееед/LETS GOOOO!» – написала поряд зі світлиною співачка.