Новини

Каміла Кабелло відмовилася від виступу з Тейлор Свіфт

22 мая 2018

Планувалося, що запрошена артистка заспіває разом зі Свіфт у Сіетлі в межах туру останньої «Reputation». У заяві, розміщеній у Твіттері 21-го травня, кубинка зазначила, що потребувала відпочинку після діагностованого зневоднення та низької температури. Артистка відчула себе хворою, коли завершила виступ на «Billboard Music Awards».

«Медики сказали мені, що я маю відпочити, інакше не поправлюся, – написала Каміла. – Так, на жаль, я не зможу виступити в межах туру «Reputation» завтра в Сіетлі. Мені дуже шкода засмучувати вас, друзі, але обіцяю виступити, щойно наберуся сил! Думаю, іноді я беру на себе більше, аніж можу. Обіцяю ліпше піклуватися про себе».

Кабелло, котра виборола на церемонії нагороду «Досягнення в чарті», також подякувала шанувальникам за відзнаку:

«Спасибі вам за турботу про мене, спасибі вам за підтримку. Минув рік відтоді, як ми з вами почали спільну мандрівку. І тут стільки спогадів, радості, любові, музики, здоров’я та життя! Я вас люблю!»

Попри те, що Камілі довелося скасувати свою появу на сцені з Тейлор у Сіетлі, фанам таки залишилася можливість спостерігати за дуетним номером винуватиці гастролей із Charli XCX. Є ймовірність, що Свіфт також запросить зіркових гостей знову. Минулого тижня виконавиця «Delicate» виконала «Hands to Myself» із Селеною Ґомез.

До слова, не лише Каміла Кабелло прихворіла на цьому тижні. Через нездужання концерт скасувала Ріта Ора.