Новини

Каміла Кабелло зробила перше татуювання

14 ноября 2019

Це просто якийсь тиждень татуювань. Раніше Мобі покрив верхні кінцівки «рукавами» з веганською позицією, а тепер і Каміла Кабелло потрапила під голку задля нанесення свого першої татуювання.

Здається, гітмейкерка «Havana» почерпнула натхнення для незмивного малюнка з фільму Ґвінет Пелтров «Закоханий Шекспір». Напис «It’s A Mystery» (у перекладі – «Це таємниця») є цитатою зі стрічки й розміщений на боці її правого мізинця.

Кабелло наважилася на тату під час нічної прогулянки в Лос-Анджелесі зі своїм бойфрендом Шоном Мендесом, який також примножив колекцію власних набивок.

Західноголлівудський художник татуювань Кейн Навасард подбав про крихітне зображення літери «А» за правим вухом Мендеса. Це присвята молодшій сестрі співака Алії. Заодно на знімку, викладеному в інстаграмі, можна роздивитися пташку на руці Шона.

Пара ще не коментує свої нові татуювання, але раніше Кабелло сказала, що постійні татуювання не для неї.

На запитання, чи бажала б вона коли-небудь зробити татуювання, вона сказала нью-йоркській радіостанції «KTU 103.5 FM»:

«Не думаю, бо відчуваю, що переживаю різні етапи життя, тож помічаю, що все змінюється… Мені просто подобається перетворюватися. Мені навіть не подобається носити той самий одяг чи подібний браслет. Коли я переходжу від чогось, це відбувається геть різко».