Новини

Каміла Кабелло представила на відеохостингу документальну стрічку про себе

28 февраля 2018

Стрічка «Зроблено в Маямі» (в оригіналі – «Made In Miami») з’явилася в мережі вчора. Посередництвом неї глядачі можуть здійснити екскурсію по рідному місту виконавиці, познайомитися з членами її родини та близькими друзями, які дали інтерв’ю про шлях артистки до слави.

«Я так пишаюся документальною стрічкою, – сказала вона у відеозверненні до шанувальників задля просування фільму. – Це, безумовно, найінтимніша річ, яку я коли-небудь робила. До цього я не дозволяла людям так глибоко заглядати, бо я направду приватна персона й завжди такою була. Ось чому я погана в соцмережах, і ось чому я не пощу достатньо».

Колишній учасниці Fifth Harmony навіть довелося переконувати родичів узяти участь у зніманнях, позаяк вони ще замкненіші за неї.

«Моя сім’я така сором’язлива, – мовила Каміла. – Я вельми інтровертна, тож мені довелося попрацювати з цим… але моя родина… мама ненавидить інтерв’ю, плаче на шляху до інтев’ю, бо вона така сором’язлива. Мій дідусь не бажає говорити на камеру. Так що я просто казала їм, що в фільмі мають бути всі. Бо я знала, що це буде щось на кшталт живого фотоальбому моєї родини, і я така рада, що дідусь у ньому, він такий милий. Це така інтимна частина мого життя».

Гаванська артистка також хотіла, щоб документальний фільм став дослідженням кубинської культури (носіями котрої є її родичі) після переїду родини з острівної країни в Маямі. Цей переїзд відбувся ще в дитинстві Каміли.

«Ділитися нашою історією та проливати світло на іммігрантів й імміграцію – я просто дуже, дуже пишаюся цим, – зазначила Кабелло. – І Маямі, і місто, де я народилася, дуже на мене вплинули, ось чому я ніколи це не покину… Це зажди буде моїм домом. Це зробило мене».

Під час соцмережевого звернення Каміла також представила публіці своє нове цуценя – чорну німецьку вівчарку на ім’я Грім.