Новини

Каньє Вест і Кім Кардашіан обрали для четвертої дитини релігійне ім’я

20 мая 2019

Компанію Норт, Сейнту та Чикаґо складе компанію другий син пари Псалм. Кім оприлюднила ім’я нащадка у Твіттері, коли поділилася повідомленням від Каньє та знімком сплячої дитини.

Релігійний вибір імені відповідає еволюції Каньє за минулий рік. Після проблем із психічним здоров’ям у 2018–2018 роках репер перейшов до духовнішого життя.

Тоді, як шанувальники з нетерпінням чекають наступного запису Каньє – диска давно «Yandhi», про який було вже стільки розмов – уродженець Чикаґо наразі зосередився на своїх недільних службах, які відбуваються кожні вихідні на каліфорнійських пагорбах. Артистові навіть звели пагорб на «Коачеллі», куди він експортував своє шоу.

Каньє також знайшов час, щоб записатися для нового альбому Tyler The Creator’а «IGOR», який колега видав 17-го травня. Вест долучився до треку «Puppet».

Змінив своє ставлення виконавець і до реаліті «Сімейство Кардашіан: погодився в ньому зніматися. Раніше репер не бажав приєднуватися до шоу, оскільки йому не подобалася концепція проекту. 

Щодо інших телепроектів, то творці «Ріка та Морті» запропонували Вестові разом розробити нову серію.