Новини

Каньє Вест і Кім Кардашіан пограли в журналістів й інтерв’юйованих

4 февраля 2020

Каньє Вест і Кім Кардашян показали людям, наскільки грайливими вони можуть бути в шлюбі. Нещодавно пара влаштувала одне одному допит. Відповіді на деякі запитання, як видно з відео, збентежили Каньє, тож він виріши потролити другу половину. 

Коли Вест поцікавився в супутниці тим, коли вона востаннє використовували басейн, Кардашіан відповіла:

«Я фактично ніколи не користувалася нашим басейном».

Каньє був помітно шокований, почувши відповідь жынки, і коли він сказав «Що?», Кім уточнила:

«Так, ти можеш у це повірити? Але я люблю наш басейн. Ти знаєш, у нас немає джакузі?»

Відтак Каньє розвернувся на камеру та сказав розважливим тоном:

«Чи можете ви в це повірити, чи можете ви повірити, що в нас немає джакузі?»

В іншій частині інтерв’ю до подружжя (якраз тоді, коли вони говорять про дизайн будинку) прибігає дочка Норс. Кім каже чаду спостерігати за інтерв’ю з сусіднього дивану, але дівчинка відмовляється та вмощується поміж батьками.

Кім спробувала повернути розмову в попереднє русло. «Так що послугувало натхненням для створення дизайну будинку?» – мовила телезірка. Але замість Веста відповідає Норс. «Не знаю», – сказав нащадок, а Кім продовжила: «Я не тобі ставила питання. Я запитую в тата».

Норс пішла лише після того, як Кім запитала її: «Де Гайден?»

Окрім інтерв’ю, Кім і Канье запропонували читачам «Architectural Digest» зазирнути всередину їхнього мінімалістського маєтку.

Подружжя продемонструвало улюблені куточки, включаючи головну кухню, басейн та головну ванну кімнату. Пара також заглянула до суцільно рожевої кімнати Норс.