Новини

Каньє Вест обрав нову дату видання «Jesus Is King» і назвав причину затримки альбому

15 октября 2019

Після кількох затримок чоловік Кім Кардашіан нарешті оголосив чергову дату виходу свого довгоочікуваного альбому «Jesus Is King». Репер зробив це під час прослуховувальної сесії в Університеті Джорджа Вашингтона минулими вихідними.

За даними кількох людей, які були присутні на заході, Каньє сказав, що дата прем’єри «Jesus Is King» нині запланована на 25-те жовтня. Того ж дня відбудеться прем’єра фільму «Jesus King; Досвід Каньє Веста».

Щодо причини, чому він кілька разів переносив дату релізу, виконавець «Gold Digger» пояснив бажанням зробити це «кращим для всіх».

Спочатку шанувальники гіп-гопмагната готували техніку для прослуховування його студійника 27-го вересня. Пізніше Кім Кардашіан повідомила, що прем’єра посунута на 29-те вересня. Однак навіть тоді диск так і не дістався слухачам, а його реліз затягнувся на невизначений термін .

Окрім оприлюднення нової дати видання лонґплея, Каньє також оголосив, що нещодавно навернувся в християнство. На відео, отриманому TMZ, можна почути, як артист звертається до людей:

«Я хочу повідомити вам, що я сьогодні тут не для вашої розваги. Ми тут, щоб поширити євангелію. Вибачте, якщо я неправильно вимовляю що-небудь. Я нещодавно навернувся. Це означає, що нещодавно цього року я отримав спасіння».

Оголошення навряд когось здивувало, ураховуючи те, що виконавець проводить щотижневу недільну службу й навіть назвав свій новий альбом «Jesus Is King» (у перекладі – «Ісус є царем»).

До того ж Кім нещодавно подорожувала до Вірменії, де охрестила їхніх дітей. Ділячись фотографіями з ритуалу, знаменитість зазначила:

«Це таке благословення – хреститися разом з моїми дітьми в Ечміадзинському кафедральному соборі, головному у Вірменії, який іноді називають Ватиканом Вірменської апостольської церкви».