Новини

Каньє Вест представив новий трек «We’ll Find A Way»

21 января 2019

Попри те, що Каньє Вест не гребує пікантними фразами в піснях і надміру відвертими кадрами в кліпах, артист охоче долучається до духовної музики. На початку цього місяця він почав проводити так звані «Недільні служби». Вони мають вигляд релігійних тематичних щотижневих концертів, де репер виконує ґоспел-версії старих пісень. Нещодавно чоловік Кім Кардашіан із євангельським хором, наприклад, потішив публіку композиціями «Ghost Town», «Father Stretch My Hands» і «Heard ‘Em Say». 

Але, схоже, артист вирішив не обмежуватися давніми творами. На вчорашній службі (відбулася 20-го січня) він представив свіжий трек «We’ll Find A Way». Із повною версією пісні можна ознайомитися нижче. Чи потрапить вона до майбутнього диска «Yandhi», поки невідомо.

Серед інших треків, які репер виконав на вчорашній події, були «Violent Crimes», «Lift Yourself», «I Wonder» і «Will You Be There» Майкла Джексона.

Нагадаємо, що днями Каньє здійснив першу за цей рік гостьову появу в кліпах, коли знявся у відео YNW Melly «Mixed Personalities».