Новини

Каньє Вест визнав, що мав суїцидальні думки

30 июля 2018

27-го липня Каньє Вест вирішив поділитися своїми роздумами про самогубство в Твіттері. У серії публікацій 41-річний репер зазначив, що дійсно думав накласти на себе руки. Такий настрій у нього виник після перегляду документальної стрічки про фешн-дизайнера Александра Макквіна.

«Я бачив документальний фільм про Александра Макквіна і я пов’язаний із його життєвою подорожжю, – звернувся Каньє до 27,9 мільйона зацікавлених його сторінкою. – Я знаю, як це, коли ви хочете повернути своє життя у власні руки, навіть якщо це значить накласти на себе руки».

Хітмейкер продовжив свою сповідь: «Щоб це прояснити, скажу: у мене були такі думки. І я збираюся вам розповісти про те, що мене втримало на цьому світі».

У твітах чоловік Кім Кардашіан поділився порадами щодо того, як запобігти самогубству.

«Як НЕ вбити себе. Частина 1: уникайте людей, які викликають у вас бажанян вбити себе», – додав Каньє.

Поки що Вест не виклав другу частину мануалу. Проте після твітів про самогубство він опублікував знімки власного дизайнерського взуття.

Володар премії «Греммі» раніше визнав, що в нього вперше виявили психічний розлад два роки тому.

«До 39-ти мені ніхто не ставив такого діагнозу», – поділився репер в інтерв’ю з радійником Big Boy після вечірки-прослуховування нового альбому у Вайомінгу 31-го травня.

Попри невтішну звістку Каньє оптимістично сприймає свій психічний стан. Для нього це – особливість, яка допомагає у творчості.

«Як я вже казав в альбомі, це не вада, а суперсила», – гордо мовив репер.

Каньє не згадав назву свого психічного стану, але в останньому альбомі артиста «YE» ішлося про біполярний розлад. А саме – у такому рядку: «Я ненавиджу бути біполярним, це неймовірно».