Новини

Карді Бі та City Girls представили оду тверкові

17 января 2019

Карді Бі та City Girls оприлюднили екранізацію треку «Twerk». Кліп, що цілковито відповідає назві композиції, з’явився на відеохостингу 16-го січня. У ньому група жінок показує майстерне володіння власними принадами на тлі краєвидів Маямі.

Музичне відео від Daps і Сари Лакомбе починається з того, як City Girls повідомили торішнього листопада про пошук найвидатнішої у світі тверкерки. Конкурсанток танцювального чемпіонату заохотили значною сумою: переможниці пообіцяли двадцять п’ять тисяч доларів готівкою. Згодом відеоряд змінюється: у кадрі виринають Yung Miami і Карді з анімалістичним бодіартом. А компанію на борту яхти їм складає бригада жінок.

Пісня «Twerk» включена до дебютного альбому реп-дуету City Girls «Girl Code», виданого 18-го листопада 2018-го. Крім сідничного гімну на дискові також є сумісний твір із Jacquees «Give It a Try», а також «Season» із Lil Baby.

Щодо Карді, то гітмейкерка «Bodak Yellow» нині працює над другим альбомом, прибуття котрого очікують цьогоріч.

«Сподіваюся, я зможу представити свій студійник приблизно в той самий період часу, що й «Invasion of Privacy» [прим.: дебютник артистки, виданий 6-го квітня 2018-го]. Я не знаю, наскільки це можливо, бо відчуваю, що буду дуже зайнята», – раніше сказала Карді під час сеансу Інстаграм Лайв.