Новини

Карді Бі отримала схвалення від Церкви Сатани

22 января 2019

Усе почалося з того, що в ранні години 21-го січня знаменитість написала такий твіт: «Той чоловічий статевий орган – це Диявол». «Підтверджено», – відповіли представники організації.

У подальших поясненнях вони також зазначили, що сатанізм уважно ставиться до плотської природи людей, тож часто звертається до теми геніталій. «Ми сприймаємо Сатану – як найліпшу метафору себе самих, тож і говоримо в цьому контексті, безумовно», – ідеться в одній із публікацій.

Церкву Сатани можуть сплутати з іншою організацією під назвою «Сатанинський храм» («Satanic Temple»). Остання нещодавно ініціювала правову суперечку з представниками відомої американської компанії з надання потокового мультимедіа. А все через використання скульптури з козлячою головою в одному з епізодів «Моторошних пригод Сабріни».

Сатаністи, котрі відреагували на пост Карді Бі, також привітали на початку місяця британського актора Крістіана Бейла з перемогою на «Золотому глобусі». Бейл привернув їхню увагу тим, що подякував Сатані за натхнення, коли втілював віце-президента Діка Чейні у стрічці «Влада (Vice)». Зірку кіно вшанували статуеткою «Найкращий актор (комедії або мюзиклу)».

А кілька днів тому Карді Бі та City Girls представили оду тверкові