Новини

Карді Бі повернулася на фотохостинг і виклала тизер нового треку з Бруно Марсом

14 февраля 2019

Реп-артистка покинула Інстаграм на початку цього тижня після того, як написала шанувальникам, що стомилася від критики. А саме – від обговорення її перемоги на «Греммі».

Вона написала, що наполегливо працювала над дебютним альбомом «Invasion Of Privacy» і видалила свій профіль. А в середу увечері виконавиця повернулася на фотохостинг.

«Гаразд. Що ж, я повернулася з відпочинку, щоб повідомити: у мене є геть нова пісня з Бруно Марсом, яка прибуде цієї п’ятниці опівночі», – написала знаменитість і додала гештеґ «#twogrammywinningartist» (у перекладі – «два артисти, що здобули «Греемі»»).

Шанувальники привітали Карді з поверненням. Серед коментарів є такий: «Ласкаво просимо, переможнице «Греммі»! Ми любимо тебе!»

Попри те, що зірка стала першою сольною реп-артисткою, якій присудили на церемонії Американської академії звукозапису нагороду «Найкращий реп-альбом», багатьом ця перемога здалася незаслуженою.

«Настільки важко бути жінкою в цій індустрії. Ми важко працюємо та стоїчно йдемо крізь шквал неповаги. Просто для того, щоб творити. Люблю тебе Карді. Ти заслуговуєш на свою нагороду. Давайте відсвяткуємо цей вечір із нею. Піднімате й ушановуйте її. Вона смілива», – підтримала колегу Леді Ґаґа.

Попередню співпрацю, мегахіт «Finesse», Карді Бі та Бруно Марс представили 2018-го.