Новини

Карді Бі представила фрагмент пісні з нагоди дня народження своєї доньки

11 июля 2019

Дочці Карді Бі та Offset’а Карче Кіарі Сепгус 10-го липня виповнився рік. У цей день зіркова ненька вирішила представити в інстаграмі частину невиданої композиції. Візуальним супроводом для аудіофрагменту слугує зворушливе слайд-шоу з кадрами Калче. Чутно, як Карбі читає про стрес, якого вона зазнала, коли була вагітною й одночасно працювала над першим альбомом. Іще реп-зірка змалювала вплив на неї преси та громадськості:

«Дізнаєшся думку суспільства про мої приватні рішення, І цього буде достатньо, щоб з глузду з’їхати. Геть незнайомі люди говорять про мою дитину».

У підписі до посту 26-річна знаменитість подякував своїм послідовникам і друзям за те, що ті побажали Калче щасливого дня народження. Вона також розповіла про підготовку пісні. Виявилося, о над нею Бі працювали за день до видання платівки «Invasion of Privacy», але композиція так і не потрапила до трекліста. Це, за словами виконавиці, було пов’язано з тим, що численні перезаписування куплетів та міксування тривалий час не давали бажаного результату.

Карді представила свій останній сингл «Press» у травні. Відтак вона швидко представила його екранізацію. Артистка також подражнила наступним альбомом, який планує представити цього року.