Новини

Карді Бі придбала для матері в Нью-Йорку будинок мрії

20 ноября 2018

Виконавиця «Bodak Yellow» також розповіла шанувальникам, що почувається дуже емоційно у зв’язку з можливістю здійснити таку купівлю для матері.

У відеоролику Карді зазначила, що бажала придбати будинок неньці торік, але могла дозволити собі лише помешкання за шістсот тисяч доларів, що для Нью-Йорка – невисока вартість.

Одначе виконавиця «працювала і працювала», доки не заробила на двоповерховий дім із тренажерним залом у підвалі. За словами виконавиці, це – її найщасливіший день у житті.

«Наполегливо йти до мети! Придбати будинок матері завжди було моєю мрією, – написала виконавиця поряд із відео. – Торік я так хотіла придбати мамі дім, але усі цікаві помешкання були не в моєму ціновому діапазоні. Я працювала та працювала, і ось – я тут! Дякую всі, хто підтримував мене в тому, щоб моя мрія дитинства здійснилася! Купити матусі будинок!»

26-річна виконавиця додала, що нині їй під силу оплата рахунків великих дівчаток. А ще вона втішена, що її донька Калче (Карді Бі народила первістка в липні) зможе відвідувати бабусю в її розкішному помешканні.

За останні вісімнадцять місяців Карді здійснила стрімкий підйом до вершини. Усе почалося з прем’єри її дебютного синглу «Bodak Yellow». Артистка потрапила в історію як друга виконавиця, дебютний сольний сингл котрої очолив чарт «Billboard Hot 100». Вельми успішним став і її перший альбом «Invasion of Privacy», котрий залишався в першій десятці чарту «Billboard 200» тридцять два тижні поспіль.