Новини

Карді Бі «щаслива», що її дочка Калче «завела заможних друзів» на дні народження Стормі

5 февраля 2020

Чадо Карді Бі дбає про зв’язки з дітьми багатіїв змалечку. А все завдяки статусу знаменитості, який має її ненька. Реперка пожартувала, що однорічна мала «завела чимало багатих друзів» на другому дні народження дочки Кайлі Дженнер Стормі Вебстер.

На вищезгадане свято в суботу 1-го лютого Калче відвела сестра Карді Геннесі Кароліна. Тим часом виконавиця «I Like It» і її чоловік Offset проводили вихідні на «Суперкубку» у Маямі. Зірка з Бронксу пізніше завітала в інстаграм, де поділилася знімками й відео сестри та дочки з дня народження.

У підписі йдеться: «Калче знайомиться з багатими друзями та ласує наїдками. Я така щаслива, що моїй дитині сподобалося!»

Вона також надіслала солодке повідомлення винуватиці події:

«Щасливого дня народження, красуне Стормі! Рости та сяй»

Кайлі відповіла на пост Карді: «Спасибі, що прийшла, чарівна Калче!»

Хлоя Кардашіан, сестра Кайлі, також була на дні народження зі своєю малою Тру Томпсом, і долучилася до коментарів: «Який неймовірний спосіб відзначити дворіччя! Це було так ефектно».

Геннессі також оприлюднила на власній інстаграм-сторінці світлини з небогою.

Карді досить давно підтримує зв’язок із кланом Кардашіан-Дженнер. Ще в серпні 2018 року 27-річна зірка пожартувала, що вона стала частиною «клубу заможних людей» після зустрічі з Кім Кардашіан і її матір’ю Кріс Дженнер на «пізній домашній вечірці». Артистка пожартувала, що продасть одну з серветок відомої неньки на онлайн-аукціоні, на що Кріс теж покепкувала: «Так, і я отримаю десять відсотків».