Новини

Карді Бі й Offset зафіксувала свою пристрасть у кліпі на пісню «Clout»

18 апреля 2019

Карді Бі й Offset таки виділили в напружених розкладах час на сімейну зустріч. Вони продемонстрували свою незаперечну пристрасть у музичному ролику на нову спільну пісню «Clout». Режисером екранізації, котра дісталася глядачам 17-го квітня, став Даніель Расселл, тим часом, як учасник Migos виконав роль креативного директора.

У відео переважають чорний та жовтий кольори. Починається він із того, як Offset грає в масці на фортепіано. Пізніше від сидить на стільці, танцює та читає на тлі дзеркал, а ще – розрізає бензопилою торт.

Зображення стає спекотнішим, коли в кадрі з’являється Карді. Супутниця й колега репера вбрана в чорний шкіряний костюм з сітчастими елементами. Вона витанцьовує в нього на колінах, а той не соромиться просто на камеру мацати її сідниці.

Ще є сцена, у котрій виконавиця «Bodak Yellow» занурена в купу лимонів і читає свої рефрени.

Композиція «Clout» включена до дебютного сольного альбому Offset’а «Father of 4», на якому також є сумісні треки з J. Cole, Тревісом Скоттом (II) і 21 Savage. Це також п’ята співпраця подружжя. Перед цим чоловік і дружина записали «Who Want the Smoke?», «Drip», «MotorSport» і «Lick».

Карді й Offset уперше виконали «Clout» на фестивалі «REVOLVE» у неділю 14-го квітня. Посеред виступу закохані продемонстрували свої почуття публіці – здійснили паузу й поцілувалися.