Новини

Кайлі Міноуґ підтвердила, що готує з Роббі Вільямсом нову композицію

24 декабря 2019

Ідеться про сьомий номерний диск австралійської суперзірки «Light Years» і третій альбом британця «When You’re Winning».

Нині артистка поділилася з «Daily Star»:

«У зародку є пісня з Роббі, яка так і не матеріалізувалася. Це чудово, можливо воно з’явиться в майбутньому. Мені це подобалося б, але поки не можу повідомляти назву треку».

Нещодавно Кайлі також розповіла, що після свят планує розпочати роботу над своїм наступним альбомом.

Виконавиця «All the Lovers» гастролювала 2018-го року на підтримку лонґплея «Golden», котрий видала торішнього квітня.

Про плани стосовно нової музики Міноуґ дражнила:

«Так, відпочинок обов’язково сповнить мене добром! Після цього я переважно буду писати та готуватися до наступного альбому. Це був такий натхненний рік, і я думаю, що й я, і моя аудиторія готові до нової музики. Давайте подивимось, куди нас поведе майбутня мандрівка!»

51-річна гітмейкерка «I Should Be So Lucky», відома своїми танцювальними гімнами на кшталт «Can’t Get You Out of My Head», «Spinning Around» і «Sexercise», бажає повернутися до того самого звучання, яке виникло під час співпраці з творцем «Uptown Funk» Марком Ронсоном.

Кайлі сказала раніше цього року:

«Відчуваю, що в наступному буде дискотека».

Співачка також бажає знову попрацювати з Кельвіном Гаррісом. Шотландський діджей видав треки «In My Arms» і «Heart Beat Rock», котрі потрапили до її студійника «X» 2007 року.