Новини

Кайлі Міноуґ працює над новою музикою з авторкою пісень гурту Little Mix

21 февраля 2020

51-річна австралійська зірка об’єдналася з пісенницею Little Mix Меґан Коттон, щоб підготувати свіжу музику. Разом вони, згідно з колонкою «Bizarre» газети «The Sun», завітали цього тижня на студію продюсера Ская Адамса, де працювали втрьох.

Меґан – авторка найкращих пісень дівочого колективу, серед котрих треки «Move», «Salute» і «Only You».

У кінці минулого року Кайлі розповіла, що після святкової перерви розпочне роботу над своїм наступним альбомом.

«Відпочинок обов’язково пробудить у мені світ добра! Після цього я здебільшого писатиму й готуватиму наступний альбом. Минув такий натхненний рік, і я думаю, що і я, і моя авдиторія готові до нової музики. Подивімося, куди нас поведе ця мандрівка!» – мовила співачка.

Кайлі бажає повернути звучання, створене з Марком Ронсоном, пообіцяла дискотеку в новому репертуарі, а ще воліє знову об’єднати зусилля з Кельвіном Гаррісом. Із останнім вона працювала ще 2007-го року, коли шотландський діджей тільки-но почав підкорювати музичний олімп: 

«Я не працювала з Кельвіном відтоді, як він став Кельвіном Гаррісом. Я працювала з ним, коли йому довелося піти випити, бо він так нервував, заходячи до студії. Він іще записувався у своїй спальні! Але я хотіла б переглянути це, його робота дивовижна. Любила тоді, і нині люблю «Acceptable in the 80s»».

Тим часом сам Гарріс не любить своє сценічне ім’я, хоча й дозволяв себе називати Кельвіном на світанку кар’єри.