Новини

Кайлі Міноуґ розповіла, що відібрало в неї можливість стати матір’ю

6 мая 2019

50-річній австралійській поп-суперзірці було тридцять шість, коли 2005 року вона почала лікуватися від онкозахворювання.

«Тоді це не було в моїх планах, але рак змінив усе. Я, звичайно, не хочу це обговорювати, але мені цікаво, який би це мало вигляд», – опублікували розмову зі співачкою в розділі «Style» журналу «The Sunday Times».

І хоча у виконавиці «Spinning Around» залишається можливість усиновити дитину чи вдатися до сурогатного материнства, вона змирилася з життям без дітей.

«Не можу сказали, що не відчуваю жалю, але мені було б дуже важко рухатися далі, якщо б я сприймала це, як жаль. Тож я маю ставитися до цього по-філософському. Ви приймаєте те, де ви є, і ладнаєте з цим», – додала Кайлі.

Нині Міноуґ зустрічається з 45-річним креативним директором журналу «GQ» Полом Соломонсом і визнає, що вона нарешті знайшла правильні стосунки:

«Люди кажуть: «Твоє обличчя змінюється, коли ти про нього говориш». Так і є. Це – щастя. Він надихає, він веселий і талановитий хлопчина. Він має справжню життєво необхідну роботу! Це прекрасно».

Іще Міноуґ поділилася, що картає себе помилки минулого. Мовляв, варто було відмовлятися від отруйних стосунків.

«Я шкодую, що обманювала себе. Думала на кшталт: «Це – нормально!» І потім весело танцювала. Це коли всередині вас кипить, а ви все прикриваєте? Я шкодую, що так чинила. Це нечесне ставлення до себе… Але я не бажаю таке повторювати», – мовила знаменитість.

Артистка раніше крутила романи з французьким актором Олів’є Мартінесом і британським актором Джошуа Сассом. Із останнім Кайлі була заручена до 2017-го (того року пара розбіглася).