Новини

Кайлі Міноуґ відмовилася від кантрі-треків, які мали потрапити до її нового альбому

8 мая 2018

«Golden» – це найсвіжіша порція музики від австралійки й заодно – її чотирнадцятий студійний альбом, який артистка видала 6-го квітня цього року. 49-річна Кайлі тримається за естрадне коріння, проте визнає, що деякі пісні, записані в Нашвіллі, штаті Теннессі, вийшли за межі її звичного музичного напряму.

«У Нашвіллі ми підготували деякі композиції, які геть непритаманні для мене, – засміялася виконавиця під час інтерв’ю та додала, що в Теннессі вони звучали природно, але щойно вона «повернулася у свій справжній світ», то видалися надто «кантрі».

«За два тижні в Нашвіллі, які стільки для мене змінили, я чимало дізналася про написання пісень», – продовжила Кайлі.

Теннесі – це батьківщина кантрі-легенди Доллі Партон, котру дуже любить Міноуґ. Тож перебуваючи в США виконавиця хотіла переконатися, що дізнається якомога більше про свою фаворитку.

«Я придбала чудову футболку в Нашвіллі, на якій видніється фраза «Що б зробила Доллі?». А все у зв’язку з тим, що моя любов до неї зростає і зростає. Одного разу я бачилася з нею, тоді мої руки опинилися на її талії. Я не знаю, чому так сталося. Навіть не усвідомлювала, що роблю. Це було перед тим, як я дивилися її концерт. І це був перший раз, коли я її побачила наживо. Скидалося на те, ніби тобі відкрилося світло».