Новини

Кельвін Гарріс і The 1975 – дворазові переможці «BRIT Awards 2019»

21 февраля 2019

Метт Гілі та його гурт забрали нагороду «Найкращий альбом» і «Найкращий гурт». Вони були серед низки зірок на церемонії, яку актор Г’ю Джекман розпочав амбітним сетом, на який його надихнув фільм і хітовий саундтрек «Найвеличніший шоумен» («The Greatest Showman»).

Тим часом Гарріса вшанували премією «Британський продюсер року». Також він забрав статуетку «Британський сингл року», присуджену за сумісний трек із Дуа Ліпою «One Kiss». Співачка об’єдналася з Семом Смітом і Rag’n’Bone Man’ом, щоб виконати на події мегамікс діджеєвих шлягерів.

Учасниці Little Mix повезли з собою другу «BRIT» у своїй кар’єрі. Їм дісталася нагорода «Кліп року британського артиста» за сумісну з Нікі Мінаж екранізацію пісні «Woman Like Me».

Приймаючи нагороду, учасниця колектив Джейд Терлволл зазначила: «Ми ніколи б не виграли це! О, Боже, безмежно дякую Тобі! Ми геть втратили сором, коли кожен день просили людей голосувати за це».

Едові Ширану присудили відзнаку «Міжнародний успіх», Аріані Ґранде «Міжнародна сольна виконавиця», а Бейонсі та Джея Зі як The Carters охрестили цьогорічними володарями премії «Міжнародний гурт».

Пінк стала першою небританкою, котру вшанували нагородою «Видатний внесок у музику». Вона закривала шоу попурі зі своїх хітів.