Новини

Кельвін Гарріс позбувся майна

20 февраля 2020

36-річний діджей спочатку виставив на продаж розкішну нерухомість у січні 2016 року за 9.995.000 доларів, але нині нарешті погодився продати оселю за ту саму ціну, за яку придбав її сім років тому. А саме – сім мільйонів доларів, що в перерахунку дорівнює 171.661.700 гривень.

До маєтку належить домашній кінотеатр, бар і спеціальна стоянка на десять автомобілів. Для зручності мешканців там також є безмежний басейн, вуличний камін і люстри арт-деко. На додаток до цього все електричне устаткування в середині власності, включаючи камери та освітлення, контролюються смартфоном.

Як повідомляє «Variety», неймовірний маєток придбав Стівен Ґарден – підприємець, котрий спеціалізується на технологіях.

Стосовно інших новин, то Кельвін нещодавно визнав: його сценічний нікнейм «жахливий».

Справжнє ім’я діджея – Адам Вайз. І хоча на початку кар’єри він був не проти того, щоб шанувальники називали його Кельвіном, нині він ненавидить цей псевдонім.

«Мене ніхто не називає Кельвіном. Це жахливо, і це не моє ім’я. На початку моєї кар’єри [коли] люди вперше зустрічалися зі мною, я дозволяв йому снувати. Це було своєрідне прізвисько».

Коли популярність артиста зростала, йому все менше подобалося його сценічне ім’я, і тепер він не дозволяє називати себе Кельвіном, оскільки уважає, що його персонаж на сцені – це «альтер-его»:

«Відтоді я реагую так: Мені байдуже, якщо ти думаєш, що це нікнейм чи щось таке. Це не моє ім’я».