Новини

Кельвін Гарріс спростував чутки про роман із Дуа Ліпою

25 апреля 2018

Кельвін Гарріс відмовився від романтики з Дуа Ліпою, оскільки гадає, що годиться їй у батьки. Діджей, котрий мав стосунки з Тейлор Свіфт і Рітою Орою, об’єднався з 22-річною Дуа, коли писав трек «One Kiss». Останній дібрався до верхівки чарту Великобританії.

Чутки про те, що їхні стосунки можуть вийти за межі професійних, виникли якраз після сумісної роботи над вищезгаданим треком. Але 34-річний Кельвін вважає, що «моторошно» думати про такий роман, адже він їй, мовляв, більше в татусі, а не бойфренди, годиться.

«Ми знімали в п’ятницю відео, і це було чудово, – розповів Гарріс британській газеті «Daily Star». – Але я бачився з її татом, я майже одного з ним віку!»

Шотландець визнав, що виконавицю «New Rules» було важко заохотити до роботи над треком, і вона йому спочатку не відповідала, бо не шанувальниця танцювальної музики.

«Вона знову послухала і їй дійсно сподобалося, але хтось із її лейблу їй сказав: «О, так, Дуа ненавидить будь-яку танцювальну музику, тож вона, певно, не погодиться на це», – розповів Кельвін.

Проте після певних переконань артистка нарешті знайшла час у своєму напруженому графіку. Як пояснив діджей: «У неї було чотиригодинне вікно в Лос-Анджелесі. І вона вельми швидко його закрила».

Раніше Дуа зустрічалася з Полом Кляйном, із котрим порвала в січні поточного року.