Новини

Келіс звинуватила Фаррелла Вільямса в обмані та крадіжці її видань

31 января 2020

Келіс стверджує: їй «кричуще збрехали» та «обдурили» партнери з The Neptunes Фаррелл Вільямс і Чед Г’юґо. Через них вона, мовляв, нічого не отримала зі своїх перших двох дисків.

Продюсерський дует познайомився з Келіс через спільного друга, коли їй було дев’ятнадцять років, і взявся за створення «Kaleidoscope» 1999-го та «Wanderland» 2001-го.

Але в інтерв’ю британській газеті «The Guardian» 40-річна зірка стверджує, що її залишили з порожніми кишенями після того, як «нахабно брехали і обманювали» The Neptunes, їхнє керівництво, адвокати й усе таке.

«Мені сказали, що ми збираємося розділити все в форматі 33/33/33, чого ми не зробили», – сказала вона, додавши, що спочатку не помічала нестачі коштів, оскільки отримувала певні гроші з гастролей, і «лише той факт, що я не була бідною, уважала достатнім».

Келіс продовжила:

«Їхнім аргументом було: «Ну, ти підписалася під цим». А я така: «Так, я підписала те, що мені сказали, і я була занадто молодою та занадто дурною, щоб двічі перевірити це»».

Співачка наполягла, що ситуація її не гнівить. Її спосіб життя на фермі в Америці допоміг їй прийняти новий погляд на життя:

«Якщо чесно, думаю, якби не моя віра, то в мені клекотіло б. Нині для мене все прояснилося. На фермі все, що покладеш у землю, повернеться до тебе».

Коли мова зайшла про підготовку третього альбому «Tasty», Келіс через непорозуміння з The Neptunes вирішила працювати з низкою інших продюсерів. Якось вона побачила Фаррелла знову. Вільямс виступав на одній із подій, а співачка якраз була серед аудиторії.

«Він кивнув до мене зі сцені, як кивають комусь із публіки, що засвідчує повагу. А я ж не буду йому кричати: «Ти вкрав мої видання!» Тож кінець кінцем ти махаєш у відповідь, і всі вважають, що все прекрасно», – поділилася виконавиця.

Одначе коли її запитали, чи буде вона коли-небудь знову працювати Фарреллом, Келіс відказала:

«Гммм, це – водночас наявність віри й просто дурість».