Новини

Келлі Ровленд пориває з чоловіком Тімом Візерспуном

3 октября 2019

Келлі Ровленд, імовірно, знову незаміжня. 38-річна співачка розлучилася зі своїм обранцем Тімом Візерспуном. Після одруження вони прожили разом трохи більше п’яти років. Близькі до співачки джерела вважають, що вони або розлучені, або в процесі подання на розлучення.

Підживленням спекуляцій стало те, що Келлі бачили на людях без обручки. Колишній учасниця Destiny’s Child раніше завжди носила цю прикрасу, навіть коли ходила до спортзалу.

Ідеться, наприклад, про вівторок 1-го жовтня, коли виконавицю хіта «Dilemma» заскочили без обручки. Вона йшла зі своїм сином Тітаном. Артистка також вийшла без ювелірного виробу після ланчу в Західному Голлівуді наприкінці вересня.

Ба більше, Келлі нещодавно приходила на події сама, що для неї геть не характерно.

Коли в друга (подруга) Келлі попросили прокоментувати чутки про розлучення співачки, відповідь була така:

«Я теж це чув. Але Келлі настільки приватна, що точно я не знаю».

Келлі востаннє поділилася публікацією в інстаграмі, у якій зображено її чоловіка, наприкінці серпня. У той час вона завантажила відео, у якому вони йдуть пліч-о-пліч у схожому на торговий центр приміщенні.

Помітивши, що дружина знімає їх, Тім відвів погляд. «Гей, Тіме! Він такий сором’язливий», – жартома прокоментувала вона.

Келлі та її менеджер Тім, як повідомляється, почали зустрічатися в 2011 року. Вона повідомила про заручини під час виступу на «Шоу королеви Латіфи» 16-го грудня 2013 року. Пара пов’язала себе шлюбними путами в Коста-Ріці 9-го травня 2014 року. На весіллі були колишня одногрупниця Ровленд Бейонсе Ноулз зі своєю сестрою Соланж. У подружжя народився первісток, син Тітан Джевелл Візерспун, 4-го листопада 2014-го.

Нещодавно Келлі поділилася думками щодо розширення сім’ї.

«О, Божечки! Син продовжує просити мене про братика, але наразі геть не час», – розповіла вона для «PEOPLE» і додала, що Тітан «ставиться особливо» до ідеї мати меншого братика, але їй вистачає клопотів і з його скоростиглістю.