Новини

Келсі Картер витатуювала на своїй щоці обличчя Гаррі Стайлса

28 января 2019

Є численні способи, у які фани можуть відзначити дні народження своїх кумирів. Для одних найкращий варіант – надіслати добрі побажання на сторінках у соцмережах, інші готують подарунки. Проте Келсі Картер вийшла на новий рівень.

Гаррі виповниться двадцять п’ять лише 1-го лютого, але його колега вирішила відсвяткувати день народження співака трохи раніше. Із цієї нагоди Келсі набила собі на всю праву щоку образ виконавця.

«Нарешті знаю, що обзаведуся Гаррі на його день народження…» – повідомила співачка у Твіттері перед тим, як показати послідовникам свіжі світлини свого тату. Картер, до слова, раніше розповідала, що вважає члена One Direction найкрасивішою людиною.

«Мамо, поглянь, що я зробила», – підписала знімок артистка, на котрому видніється величезне зображення на її щоці. На ще одній світлині Келсі вказала пальцем на майстра Ромео Лакосте, котрий увів їй чорнила під шкіру.

Останній також поділився в Інстаграм Сторіс відео того, як наносить Картер незмивний малюнок, а вона корчиться від болю. Ромео, як він сам зазначив у коментарі, досі не вірить, що співачка вибрала для розміщення на своєму обличчі портрет Гаррі.

Сам Стайлс іще не прокоментував ексцентричну присвяту. За нього це зробили користувачі. Хтось пише, що малюнок огидний, інші викладають жартівливі ґіфки. Є навіть такий коментар: «На місці твоєї мами… я була б дуже розчарованою».

Уродженка Нової Зеландії Келсі Картер здійснила дебют у шоу-бізі з «Out of Drugs» 2017-го. Вона нещодавно представила свіжий сингл «Catch Me If You Can» і кліп на цю композицію.