Новини

Кендрік Ламар каже, що не працює над новим альбомом

19 декабря 2018

Кендрік Ламар дав інтерв’ю для «Los Angeles Times», яке може розчарувати його шанувальників. Артист підтвердив, що від нього найближчим часом не варто чекати свіжого музичного матеріалу (хоча у вересні повідомили геть інше). Але репер зазначив: триває його робота над дечим довгостроковим. До того ж незабаром після бесіди репер запланував їхати до студії. 

У статті йдеться про Ламара: «Він приязний, але загадковий, схильний до туманних розповідей, які відкриті для тлумачення. Він готує довгострокову проект, але відмовляється чітко формулювати, про що саме йдеться, яких саме тем цей проект буде торкатися, і в якій формі він його врешті-решт оприлюднить».

Іще в матеріалі зазначили: «Він стверджує, що не готує новий альбом, при цьому каже, що постійно працює. Дехто в його таборі зазначив, що після розмови вони негайно попрямують до студії».

Останній на сьогодні лонгплей Ламара – це «Damn.» за 2017 рік. На додаток до нього артист узявся за роль виконавчого продюсера «Black Panther: The Album», який видали в межах марвелівського блокбастеру. За цей диск саундтреків реп-зірку номінували на «Греммі».

«Це ще один перетнутий рубіж, ще один крок вище, – розповів Кендрік для «LA Times». – Найкраще з того, у що я вірю та чим пишаюся. І я знаю, що Раян [Куґлер, автор сценарію та режисер фільму] також. Наше знайомство виринуло з того, що ми обидва з Каліфорнії та маємо схожий життєвий досвід. Під час першої нашої розмови він сказав мені про те, як фільм зосереджений на Бей Еріа [велика міська агломерація навкого Сан-Франциської затоки]. Я ніколи не чув нічого подібного і щоб це ще й було у всесвіті «Марвела». Я одразу в це занурився».

Хоча студійний альбом, може, і далеко, фани зможуть побачитися з улюбленцем у 2019-му. Минулого місяця він оприлюднив дати своїх майбутніх концертів.

Днями також повідомили про номінацію Кендріка Ламара на «Оскар».